SHANGHAI CORNER ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2558 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shanghai Corner Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 22:07 Fantastisch zoals altijd! Lekker eten, vers en grote porties vol smaak
18 jun 2024 om 14:59 Op tijd bezorgd. Goed ingepakt, waardoor het nog lekker warm was. Goeie hoeveelheid. Alleen het vlees had iets korter in de pan gemogen, want het was wat donker aan de randjes en sommige stukjes waren wat droog.
16 jun 2024 om 23:28 Weer heerlijk gegeten, mijn visite vraagt altijd waar ik besteld heb.... Vol trots vertel ik dat ik al jaren bij Shanghai bestel.
16 jun 2024 om 22:18 Prima eten. Iets lange gewacht dan normaal
16 jun 2024 om 21:32 Eten is altijd heerlijk, vers en goed warm als het aankomt!
16 jun 2024 om 19:48 Prima service
14 jun 2024 om 17:00 Was echt lekker man
11 jun 2024 om 22:31 Altijd lekker vers eten en het wordt snel bij je thuisbezorgd!
11 jun 2024 om 20:51 Viel helaas tegen vandaag. Moksi Meti was droog en beetje taai en de bami was ook niet zoals anders?
11 jun 2024 om 20:05 Shanghai corner levert altijd heerlijke en verse maaltijden, met iets voor iedereen. De bezorging is snel en betrouwbaar, dus je kunt altijd rekenen op een goede maaltijd!
10 jun 2024 om 8:23 Goed op tijd en lekker gegeten!
9 jun 2024 om 23:42 Prima, heerlijk gegeten. Vlot bezorgd.