SHANGHAI CORNER ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1874 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shanghai Corner Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 0:59 als aliijd goed
27 nov 2022 om 19:57 Good
25 nov 2022 om 22:27 Het was weer overheerlijk! De eigen gemaakte loempia's zijn echt geweldig. de tjap tjoy daar kunnen we niet van buiten, die smaak vind je nergens. Als wij op vakantie zijn, eten wij ook altijd wel een keer chinees, maar nooit zo lekker als bij Shanha
25 nov 2022 om 0:21 Gerechten hebben een goede smaak. Babipangang was heerlijk. Rijsttafel voor 2 personen besteld voor 3 personen. Grote porties. We eten morgen weer Chinees
24 nov 2022 om 13:20 Snel geleverd ,vriendelijke bezorger. En het belangrijkste lekker eten. Uitgebreid menu, voor een goede prijs.
23 nov 2022 om 21:17 De hoeveelheid is goed! Smaak ook, behalve de kip met champignons die was erg flauw. En de babi ketjap was zeer goed van smaak, maar super droog. Babi pangang taai.. De kipsate wel erg lekker! Wisselend dus.
23 nov 2022 om 21:08 Deze keer viel het bestelde eten een beetje tegen, was niet wat wij ervan hadden verwacht. Te grove stukken groenten en de ossehaas was een beetje taai. Jammer, volgende keer weer beter, hoop ik.
23 nov 2022 om 3:42 Heerlijk eten zoals altijd, lekker warm ook, topzaak
22 nov 2022 om 18:47 Weer heerlijk en bloedheet bezorgd. Ik eet nooit sate bij een chinees maar deze is zalig.. zo ook de babi ketjap.. Grote klasse!
22 nov 2022 om 0:37 Het eten was redelijk, de babipangang had veel meer gekruid kunnen zijn, had bijna geen smaak
21 nov 2022 om 12:18 alles weer uitstekend
20 nov 2022 om 19:38 Goed geregeld